Зареждане, моля изчакайте

ВДЪХНОВЕНИЯ

Представяме Ви първият интерактивен пътеводител, който представя Costa Toscana и уникалното Средиземноморие с автентично съдържание и ценни съвети от и за пътешественици. Гарантираме Ви ново преживяване.

Избрахме Costa Cruises не случайно. Любов. Смях. Ла Долче Вита. „Kруиз в италиански стил” с Коста е нещо повече от пътуване към нови и вълнуващи дестинации – това е преживяване, което създава спомени за цял живот.

Имахме прекрасната възможност да поканим Brimki.net на кораб Costa Toscana, за да пресъздадат техните лични впечатления в този вдъхновяващ проект! Насладете са на цялостно дигитално преживяване и изберете своята следваща круиз-дестинация с нас!Вашите круиз-дизайнери:
cruise@premiertours.bg

359-2-902-60-61

запиши се за

най-новите оферти

Не желая да получавам оферти

Ние сме отбор от съмишленици, круиз-пътешественици и екип от професионалисти! Обичаме да пътуваме и обожаваме да споделяме опита си с Вас! 

Винаги получавате от нас: Внимание към всеки детайл от Вашето пътуване! Селекция от най-добрите оферти, подготвени специално за Вас! Нашият над 15 години опит като круиз-пасажери, и още толкова като дизайнери на Вашите пътувания!